Om H.C Massage

Jeg hedder Vivian Chang og er indehaver af H.C Massage. Min klinik ligger på Ellehaven 22 i Vedbæk, hvor man kan blive behandlet. Endvidere tilbyder jeg mobil massage til kvinder med bopæl i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Oprindeligt er jeg fra Taiwan og har boet i Danmark siden 2001. I Taiwan arbejdede jeg som massør på et center for kropspleje og velvære og har kombineret min viden fra Taiwan med en massageuddannelse fra Danmark. Måske har du også oplevet mig, når jeg har vagter for Skodsborg Fysioterapi i Rudersdal kommune.

Når jeg udøver massage arbejder jeg hele kroppen igennem. Det indebærer skuldre, nakke, ryg, arme, ben, fødder, ansigt og hovedbund. Alle muskler bliver bearbejdet så blodgennemstrømningen øges, hvorved spændinger, stress og smerter afhjælpes.

Hvis du har specielle problemområder, kan vi tilpasse behandlingen, så de tilgodeses. Jeg anbefaler dog, at vi gennemarbejder hele kroppen som ved fuld kropsmassage. Det er min erfaring, at de bedste resultater opnås ved behandling, hvor hele kroppen inddrages i behandlingen.

En forudsætning for en vellykket massage er en god massageolie. Her anvender jeg en lækker effektiv massageolie med naturlige aromatiske stoffer, der får kroppen til at slappe af. Hvis du ikke ønsker aromatisk massageolie, har jeg en lugtfri massageolie.

Du kan bestille tid direkte her fra hjemmesiden under menuen bestil tid eller ved at ringe på 61447824. Hvis du står og mangler en god gave kan jeg anbefale et gavekort til massage. Du kan købe gavekort under menuen gave og klippekort, hvor du også kan købe klippekort til massage og få en gratis massage efter 5 ganges massage.

Fødder
Login
Ben
Ryg og lænd
Arme og hænder
Nakke
Hoved